El Reial Decret 253/2013 estableix que a partir de l’ 1 de juny del 2013 serà obligatori disposar  de la certificació eficiència energètica.

La certificació d'Eficiència Energètica proporciona informació útil a l'usuari final sobre el Comportament energètic de l'edifici o habitatge que vol comprar o llogar (si és vol anunciar la venda o lloguer d'un tres, casa o local caldrà incorporar a l 'anunciar la Seva Classificació energètica). Alhora, también serveix per oferir Opcions a l'usuari de Com millorar-ne l'Eficiència Energètica, mitjançant els Recomanacions presents a els Certificats d'Eficiència Energètica d'Edificis existents.

Al cas d'edificis restaurats Públics, Segons la directiva europea 2010/31/UE d'Eficiència Energètica a els edificis restaurats, a els edificis restaurats ocupats per 'entitats públiques i freqüentats habitualment paper público han de constituir un Exemple que els hi Factors Mediambientals i Energètics és tinença en Compte i, en conseqüencia, han de ser Objecte periòdicament de certificació d'Eficiència Energètica.

Cercar

Accedir