Calderes de Vapor

Serveis destacats:

  1. Instal·lacions de Calderes de Vapor: Ens especialitzem en la instal·lació de calderes de vapor adaptades a les necessitats del vostre negoci. Garantim una integració eficient i segura en les vostres instal·lacions.
  2. Manteniment de Calderes de Vapor: Disposem d’un equip tècnic altament qualificat per proporcionar manteniment continu a les vostres calderes de vapor. Vetllem per assegurar el seu bon funcionament i la seva eficiència energètica al llarg del temps.
  3. Funcionament amb Diversos Combustibles: Les nostres calderes estan preparades per funcionar amb gas natural, gas propà, biogàs i gasoil, oferint-vos flexibilitat en l’elecció del combustible que millor s’adapti a les vostres necessitats.
  4. Màxim Rendiment i Eficiència Energètica: Prioritzem el màxim rendiment i l’eficiència energètica en totes les nostres instal·lacions de calderes de vapor, contribuint a un estalvi econòmic significatiu i a la reducció de l’impacte ambiental.
  5. Aplicables a Diferents Sectors: Les nostres calderes de vapor són aplicables a una àmplia gamma de sectors, incloent l’alimentari, químic, tèxtil i molt més. Adaptant-nos a les vostres necessitats específiques, us proporcionem solucions a mida per al vostre negoci.
  6. Servei de Revisions Oficials: Oferim serveis de revisions oficials segons el reglament d’equips a pressió, garantint el compliment de les normatives i la seguretat de les vostres instal·lacions.

Xarxes de distribució de Vapor

Serveis destacats:

  1. Disseny i Instal·lació de Xarxes de Distribució de Vapor i Retorn de Condensats: Compteu amb nosaltres per al disseny i la instal·lació de les vostres xarxes de distribució de vapor i retorn de condensats. Ens encarreguem de tot el procés, des de l’avaluació inicial fins a la posada en marxa del sistema, assegurant un funcionament eficient i segur.
  2. Vàlvules Reductores, Vàlvules de Control Pneumàtiques i Elèctriques, Purgadors de Vapor i Retorn de Condensats: Proporcionem vàlvules reductores, vàlvules de control pneumàtiques i elèctriques, així com purgadors de vapor i retorn de condensats de la màxima qualitat per garantir el correcte funcionament del vostre sistema de vapor.
  3. Optimització del Rendiment Energètic: Entenem la importància d’un correcte disseny i conservació de la instal·lació de vapor per aconseguir un òptim rendiment energètic. És per això que vetllem per proporcionar solucions que contribueixin a l’estalvi energètic i la reducció de costos operatius.
  4. Servei de Revisió de l’Estat de Purgadors: Oferim serveis de revisió de l’estat dels purgadors per garantir el bon funcionament del vostre sistema de vapor i evitar pèrdues energètiques innecessàries.

Contacta amb nosaltres

Per a qualsevol dubte pots escriure’ns a través del següent formulari.