Dipòsits de GLP

Ampli Rang d’Aplicacions: Col·laborem amb REPSOL GAS per proporcionar solucions de dipòsits de gas propà per a una àmplia gamma d’entorns, incloent-hi vivendes, indústries, hotels, càmpings i altres aplicacions especialitzades com skids per carretilles elevadores i flotes de vehicles.

Dipòsits Aèris i Enterrats: Oferim opcions d’instal·lació tant de dipòsits aèris com enterrats, adaptant-nos a les vostres necessitats específiques i als requisits del vostre espai.

Sostenibilitat i Reducció d’Emprempta de Carboni: Proporcionem opcions per a la reducció de l’empremta de carboni mitjançant la contractació de biopropà i/o la compensació d’emissions. Això demostra el nostre compromís amb la sostenibilitat i la protecció del medi ambient.

Estacions de regulació i mesura (ERM)

Instal·lació a mida: Dissenyem i instal·lem Estacions de Regulació i Mesura personalitzades per a les vostres instal·lacions industrials. Aquestes estacions estan dissenyades per al filtrat, regulació i comptatge eficients del gas procedent de la xarxa de distribució.

Sistemes de comptatge: Equipades amb sistemes de comptatge d’acord amb els requeriments de les companyies subministradores. Amb possibilitats de lectura remota per part de l’usuari.

Instal·laccions receptores de gas natural i GLP.

Diversitat d’Aplicacions: Adaptant-nos a les necessitats variades dels nostres clients, oferim instal·lacions de gas per a una àmplia gamma d’entorns, incloent-hi vivendes, industries, comerços i serveis.

Gama Completa de Gasos: Des de gas natural fins a gas propà i butà, proporcionem solucions flexibles que satisfan les vostres preferències i requisits de subministrament de gas.

Màxima Seguretat: Les nostres instal·lacions receptores de gas estan dissenyades amb els més alts estàndards de seguretat. La vostra tranquil·litat és la nostra prioritat, i vetllem per garantir el funcionament segur de les vostres instal·lacions.

Tramitació de l’Alta de Gas: Facilitem la tramitació de l’alta de gas davant la companyia subministradora, com Nedgia (antiga Gas Natural), assegurant-nos que tots els processos administratius siguin gestionats de manera eficient i sense complicacions.

Gas natural liquat

Emmagatzematge Criogènic: Instal.lació de dipòsits de Gas Natural Liquat (GNL) verticals i horitzontals. Amb sistemes economitzadors per tal de optimitzar el consum energètic.

Gasificadors Atmosfèrics i Forçats: Adaptant-nos a les diferents necessitats, oferim tant gasificadors atmosfèrics com forçats per garantir que les vostres instal·lacions obtinguin el rendiment desitjat en qualsevol entorn.

Sistemes de Control Remot: Integrem tecnologies de control remot avançades per monitoritzar i gestionar les vostres instal·lacions de manera eficient i segura. Això permet un control precis i una resposta immediata davant de qualsevol eventualitat.

Màxima Seguretat: La seguretat és la nostra prioritat principal. Les nostres instal·lacions estan dissenyades amb els estàndards més alts per assegurar un funcionament segur en tot moment.

Estacions de servei Autogas

Estacions de Servei Autogas: Realitzem la instal·lació d’estacions de servei autogas, tant per al públic com per a ús privat. Aquestes estacions ofereixen una solució de subministrament eficient i sostenible per als vehicles i carretilles elevadores propulsats per GLP.

Ús en Flotes de Vehicles i Carretilles Elevadores: Proporcionem solucions adaptades per a flotes de vehicles de GLP i carretilles elevadores, optimitzant-ne l’ús i proporcionant beneficis econòmics i ambientals significatius.

Alternativa Ecològica i Eficient: Destaquem el GLP com a combustible alternatiu, ressaltant els seus avantatges ecològics i d’eficiència en comparació amb els combustibles líquids tradicionals.

Major Durabilitat dels Motors: L’ús de GLP contribueix a una major durabilitat dels motors, reduint l’impacte sobre els components i estenent la vida útil dels vehicles i les carretilles elevadores.

Més Autonomia: El GLP ofereix una autonomia superior, proporcionant una solució pràctica per als usuaris que busquen una major autonomia entre les recàrregues.

Bateries de botelles

Bateries de Botelles de GLP: Realitzem la instal·lació de bateries de botelles de GLP, tant per a ús domèstic com industrial. Aquestes bateries proporcionen una solució versàtil per a subministrar gas butà i propà en una àmplia gamma d’aplicacions.

Envasos Domèstics i Industrials: Les nostres solucions abasten les necessitats de clients domèstics i industrials, proporcionant bateries de botelles de GLP adaptades a envasos de diferents mides segons les necessitats del client.

Aplicacions Variades: Les bateries de botelles de GLP són idònies per a diverses aplicacions, incloent-hi vivendes, restaurants, indústries i altres entorns on la xarxa de distribució de gas no arriba. La seva versatilitat les converteix en una opció flexible per als nostres clients.

Bateria botelles

Canalitzacions de gas

Construcció de Canalitzacions de Gas: Ens especialitzem en la construcció de canalitzacions de gas, tant per a gas propà com gas natural. La nostra experiència ens permet proporcionar solucions adaptades a diverses necessitats.

Col·laboració amb Empreses Subministradores: Mantenim una estreta col·laboració amb empreses líders en el sector, com NEDGIA, REPSOL GAS, per assegurar-nos que les nostres instal·lacions compleixin amb els estàndards més alts i gaudeixin de les darreres innovacions tecnològiques.

Àmbits d’Aplicació Variats: Les nostres canalitzacions de gas es construeixen amb una àmplia gamma d’aplicacions, cobrint poblacions, urbanitzacions i polígons industrials. Proporcionem solucions adaptades a cada entorn per garantir una eficiència òptima.

Biogàs

Producció i Consum de Biogàs: Som especialistes en la creació d’instal·lacions per a la producció i consum de biogàs mitjançant la fermentació anaeròbica de matèria orgànica. Aquesta font d’energia sostenible contribueix a la reducció de residus i a la generació d’energia renovable.

Disseny i Construcció: Proporcionem un servei complet que abasta el disseny i la construcció d’instal·lacions de biogàs. Cada projecte es personalitza per adaptar-se a les necessitats i objectius específics del client, assegurant l’eficàcia i sostenibilitat del sistema.

Fermentació Anaeròbica: Implementem processos de fermentació anaeròbica de matèria orgànica per obtenir biogàs de manera eficient. Aquest mètode sostenible no només produeix energia, sinó que també contribueix a la gestió responsable dels residus.

Connexió a Xarxa de Distribució o Autoconsum: Oferim solucions flexibles per connectar les instal·lacions de biogàs a la xarxa de distribució o per optar per l’autoconsum. Aquesta versatilitat permet als clients adaptar la seva instal·lació segons les seves necessitats i preferències.

Biogas

Revisions oficials de gas

Revisió Oficial de la Instal·lació Receptora de Gas: Realitzem revisions oficials exhaustives de les instal·lacions receptoras de gas, assegurant-nos que compleixin amb les normatives vigents i els estàndards de seguretat establerts.

Gas Natural, Propà i Butà: Les nostres revisions abasten una àmplia gamma d’instal·lacions, incloent-hi les de gas natural, propà i butà. Adaptant-nos a les necessitats específiques, vetllem per garantir que tots els tipus de gas siguin manejats amb la màxima seguretat.

Presentació Davant les Companyies Distribuïdores: Ens encarreguem de tot el procés administratiu, incloent-hi la presentació dels informes davant les companyies distribuïdores com NEDGIA (antiga Gas Natural), REPSOL GAS, i altres. Això assegura que tot estigui en ordre i conforme a les normatives vigents.

Contacta amb nosaltres

Per a qualsevol dubte pots escriure’ns a través del següent formulari.